APARATE DE AER CONDIȚIONAT

Servicii de montaj, revizie periodică și igienizare pentru aparate de aer condiționat

INSTALARE APARAT DE AER CONDIȚIONAT

ANCO POLAR comercializează și instalează aparate de aer condiționat în Brașov și zonele adiacente

Pe măsură ce anotimpul călduros ocupă tot mai mult timp într-un an caledaristic, montarea unui aparat de aer condiționat în locuință devine o necesitate absolută. Astăzi, mai mult ca niciodată, prin prisma activităților desfășurate, oamenii petrec tot mai mult timp în birouri, instituții, locuințe și alte spații închise.

Instalarea corectă a aparatului de aer condiționat este esențială pentru funcționarea impecabilă a acestuia. Procesul de instalare presupune efectuarea unor operațiuni standard adaptate la posibilitățile pe care încăperea le oferă și la cerințele clientului.

ANCO POLAR oferă servicii profesionale de montaj pentru următoarele tipuri de aparate de aer condiționat:

  • aparat de aer condiționat tip split
  • aparat de aer condiționat tip multi-split
  • aparat de aer condiționat tip duct
  • aparat de aer condiționat tip casetă
  • aparat de aer condiționat tip coloană
montaj-revizie-igienizare-aer-conditionat-brasov

Recomandarea noastră este ca achiziționarea aparatului de aer condiționat să fie făcută de la o firmă care vă poate asigura și instalarea acestuia. Deoarece, în cazul în care apare o problemă de garanție, va fi mult mai facil să o rezolvați cu ajutorul firmei care a efectuat instalarea aparatului de aer condiționat. Situație în care nu este necesar să contactați personal pe langă firma de montaj și distribuitorul sau furnizorul de la care ați achiziționat aparatul de aer condiționat.

Pentru informații despre INSTALAȚII DE CLIMATIZARE, vizitați sectiunea:Instalații de climatizare

REVIZIE GENERALĂ ȘI IGIENIZARE APARAT DE AER CONDIȚIONAT

ETAPE ÎN VEDEREA ÎNTREȚINERII APARATELOR DE AER CONDIȚIONAT

Diagnosticarea stării de funcționare a unităților internă și externă prin verificarea compresorului, a stării traseului frigorific, a parametrilor agentului frigorific și a stării racordurilor.

Lipsa unei revizii periodice a aparatului de aer condițonat crește riscul apariției unei defecțiuni majore, ajungând chiar la deteriorarea totală a echipamentului de care depinde confortul dumneavoastră. 

Igienizarea aparatului de aer condiționat: 

  • curățarea și spălarea filtrelor
  • curățarea tăviței de condens
  • spălarea vaporizatorului prin pulverizarea cu o soluție specială de curățare
  • curățarea unității interne (de praf și alte impurități)
  • dezinfectarea unității interne cu soluție antibacteriană

Igienizarea aparatului de aer condiționat reprezintă o condiție esențială pentru funcționarea eficientă a acestuia. Totodată, menținerea calității aerului într-o încăpere dotată cu un aparat de aer condiționat este asigurată prin curățarea unității interne la 6 luni, iar în cazul mediilor poluante la 3 luni.

igienizare-aer-conditionat-brasov

În realizarea procesului de igienizare a aparatelor de aer condiționat folosim echipamente profesionale cu ajutorul cărora izolăm zona de interes, excluzând astfel murdărirea suprafaței pe care acesta este montat.