Loading

#Brașov #AlăturideUcraina

Din 5 martie, ora 00.00, la Brașov functionează o linie telefonică non-stop dedicată cetățenilor ucraineni care au ajuns sau urmează să ajungă la Brașov și au nevoie de îndrumare. La aceeași linie telefonică, brașovenii pot afla modalitățile prin care se pot implica în această campanie de sprijin a vecinilor noștri afectați de război. Operatorii care răspund la telefon sunt vorbitori de limbă română și limbă ucraineană și oferă aceste servicii voluntar.
Numărul de telefon este 0371.784.071.
Acțiunea este demarată de grupul “Brașov pentru Ucraina”, o inițiativă a societății civile și a Primăriei Municipiului Brașov pentru a veni în sprijinul refugiaților din țara vecină, lovită de război și pentru a trimite ajutoare acolo.

Cei care vor să se alăture inițiativei „Brașov pentru Ucraina” cu cazare, alimente, transport sau să fie voluntari, sau cei care solicită ajutor pot să completeze aceste date pe formularul lansat de Municipalitate:

https://forms.gle/mvEp9DDdRGNsykaH6.

Centrul comunitar „Brașov pentru Ucraina” funcționează non-stop la CATTIA (Centrul de Afaceri & HUB Brașov), Strada Institutului 35, Brașov.  La acest centru, toți cetățenii din Ucraina care ajung la Brașov vor primi serviciile și informațiile necesare pentru a putea rămâne în orașul nostru sau pentru a își continua drumul către alte destinații

Update 07.03.2022: La adresa https://ua.brasovcity.ro/ poate fi accesat site-ul inițiativei „Brașov pentru Ucraina“, platforma care oferă toate informațiile de care au nevoie refugiații ucraineni, dar care le este destinat și brașovenilor care doresc să ajute, prin donații sau voluntariat.

#Brasov #AlaturideUcraina

Shopping Basket

WhatsApp

Contactează-ne!

Telefon

0747 107 419