Loading

Chillventa 2018

Aflat la cea de-a șasea ediție, cel mai granduos târg la nivel global în domeniul refrigerării, climatizării și ventilației, a avut loc anul acesta în perioada 16-18 octombrie, în același oraș al Germaniei – Nürnberg.

          Proporția mare de expozanți internaționali și vizitatori comerciali arată importanța expoziției Chillventa, ducând-o chiar până în poziția de lider în industria frigorifică internațională

          Experiența participării reprezentanților companiei Anco Polar Instal la Chillventa de anul acesta, a avut un impact important asupra viziunii echipei spre inovație, prin acumularea a numeroase informații cu privire la direcția în care se îndreaptă domeniile refrigerării, ventilației și pompelor de căldură.

          Definit de evoluție, eficiență și inovație, acest târg la adus laolaltă atât marii producători ai lumii din acest domeniu, cum ar fi: CAREL, Bitzer, Danfoss, cât și producători noi ai pieței din  Coreea de Sud, Thailanda, Republica Cehă, Turcia, SUA și China, fiecare dintre aceștia venind în fața vizitatorilor cu o gama variată de produse, dar și cu un produs nou, inovator, menit să câștige atenția tuturor.

          „Este impresionant să vezi ritmul galopant în care evoluează acest domeniu al refrigerării, climatizării și ventilației. În cele 3 zile de expoziție, am avut prilejul să participăm la o serie de Forumuri destinate tehnologiilor de refrigerare, unde s-a pus accent pe aspecte importante care ne-au ajutat să vedem încotro se îndreaptă industria frigorifică și cum putem face totul realizabil, la cele  mai înalte standarde și de o calitate excepțională pentru clienții noștri, abordând teme precum: creșterea eficienței energetice, siguranța în exploatare, reducerea emisiilor de CO2, importanța utilizării sistemelor cu recuperare de căldură și multe altele.” – Ing. Cosmin Redinciuc, Director General SC ANCO POLAR INSTAL SRL

Shopping Basket
Scroll Up

Telefon

0747 107 419