Loading

Servicii montaj aer condiționat în Brașov, oferite de ANCO POLAR

Cauți servicii montaj aer condiționat în Brașov ?

Ai ajuns în locul potrivit! ANCO POLAR este o firmă de instalații pentru construcții, înființată în anul 2015 la Brașov, specializată în instalații frigorificeinstalații de climatizare și instalații de ventilație destinate lucrărilor de investiții civile, comerciale și industriale.

ANCO POLAR comercializează și instalează aparate de aer condiționat în Brașov. Catalogul de produse include echipamente: Fujitsu, Samsung, Haier, Midea și Gree.

Concret, echipa de ingineri și tehnicieni ANCO POLAR, vă poate oferi recomandări cu privire la alegerea celui mai potrivit aparat de aer condiționat pentru dumneavoastră, precum și ajutor cu privire la servicii de montaj aer condiționat.

Vă stăm la dispoziție pentru servicii montaj aer condiționat în Brașov la tel. +40747107419 , e-mail: office@ancopolar.ro, dar și pe pagina noastră de Facebook sau pe pagina de Contact a site-ului.

montaj-aer-conditionat-brasov

Servicii montaj aer condiționat in Brașov

Ce presupun serviciile de montaj aer condiționat?

După ce v-ați convins că ați ales aparatul de aer condiționat potrivit pentru locuința sau încăperea unde doriți să îl montați, trebuie să aveți în vedere contactarea unei echipe de încredere, pentru a vă asigura că aparatul va funcționa la capacitate maximă și fără riscul de a se defecta din cauza unei instalări greșite.

OPERAȚIUNI INSTALARE

Pe scurt, atunci când se face montajul unui aparat de aer condiționat sunt parcurse următoarele etape:

  • Montaj unitate internă.
  • Montaj unitate externă.
  • Pregătirea traseului frigorific.
  • Găurirea peretelui exterior.
  • Punerea în funcțiune.

Nu în ultimul rând, echipa care montează aparatul trebuie să se asigure că acesta funcționează în condiții optime după ce a fost instalat. Ca și în cazul oricărui alt echipament, o instalare defectuoasă a aparatului de aer condiționat reprezintă un risc.

De aceea, asigurați-vă că lucrați doar cu echipe de instalatori care au toate calificările necesare, așa cum este echipa ANCO POLAR.

Vă stăm la dispoziție pentru servicii montaj aer condiționat în Brașov la tel. +40747107419 , e-mail: office@ancopolar.ro, dar și pe pagina noastră de Facebook sau pe pagina de Contact a site-ului.

Shopping Basket

WhatsApp

Contactează-ne!

Telefon

0747 107 419