Loading

Prezentare pompe de caldura Daikin

Esti instalator, inginer, constructor sau arhitect?

Miercuri, 7 septembrie, incepand cu ora 13:00, impreuna cu specialistii Daikin Romania te invitam sa participi la evenimentul „Pompe de caldura Daikin de la A la Z” pentru a discuta despre solutii moderne de incalzire Daikin!
Evenimentul va avea loc in showroom-ul Daikin din Brasov, Str. De Mijloc nr. 85.
Program eveniment:

13:00 – 15:00 – Bazele sistemelor de incalzire (despre sistemele de incalzire cu pompa de caldura, componentele sistemelor, emitatoare, ACM, protectii electrice, protectii anti-inghet)

15:00 – 15:20 – Pauza

15:20 – 17:30 – Portofoliu Daikin – dimensionare, scheme de montaj (diferentiere sisteme, dimensionare, scheme de montaj, layout sisteme UI, layout sisteme UE, accesorii, aplicatii HSN, ghiduri de instalare, Q&A)

invitat special:
N. Sarbulescu – Senior Heating Specialist at Daikin Central Europe Romania
Pentru inscriere lasa-ne datele tale de contact si un reprezentant ANCO POLAR te va contacta in scurt timp! Participarea se face doar pe baza de inscriere, iar locurile sunt limitate.
📩 office@ancopolar.ro
UPDATE 10 SEPTEMBRIE:

Evenimentul a adus laolaltă echipa ANCO POLAR, specialiști în domeniu din județul Brașov și reprezentanți Daikin România.

Au fost câteva ore pline de discuții despre soluții moderne de încălzire Daikin. De la bazele sistemelor de încălzire cu pompe de căldură, diferențierea acestora, accesorii și protecții ale instalațiilor, până la dimensionare și scheme de montaj pentru toate sistemele din portofoliu:
 
✅ refrigerant split – Altherma 3 R;
✅ hydrosplit – Altherma 3 H;
✅ monobloc – Altherma 3 M;
✅ hybrid – Altherma 3 R Hybrid + Multi;
✅ domestic hot water pump – Altherma HW.
 
În momente de profundă transformare a domeniului de instalații, considerăm că, colaborarea este importantă. Mulțumim Daikin România, întregii echipe ANCO POLAR și tuturor participanților!
Shopping Basket

WhatsApp

Contactează-ne!

Telefon

0747 107 419