PORTOFOLIU

proiecte și lucrări executate din domeniul frigului, ventilării și climatizării

Pagina anterioară

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Pagina următoare

TESTIMONIALE

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI
 • „În anul 2016, Monosuisse Ro, începe o colaborare cu compania Anco Polar pentru mentenanța instalației de răcire (chillere) pentru fabrica din Sighișoara. În anul 2017 Anco Polar proiecteaza și instaleaza sistemul de climatizare si ventilație, cu control umiditate pentru laboratorul de control al calității. După această perioadă de parteneriat, putem spune că Anco Polar este un furnizor de încredere pentru proiectarea, instalarea și întreținerea diferitelor sisteme de răcire și climatizare.”

  Paolo DOMINIONI

  Plant Manager, Monosuisse RO
 • “Primul contact dintre instalatorii VTS România care a înțeles exact principiile convertizoarelor de frecvență, comunicația ModBus, automatizare și reglare umiditate. Un adevărat profesionist în sisteme de ventilație și tratare aer. Oricând un om cu care poți discuta și rezolva probleme cu adevărat complicate.”

  Bogdan CIORNODOLIA

  Service Manager, VTS România
 • “În afară de colaborarea excepțională între companiile noastre, mi-am găsit un prieten în administratorul Anco Polar Instal . Apreciez corectitudinea și promptitudinea societății și a angajaților Dvs.”

  Florin MUSCALU

  Administrator, Immaculate Laundry Services
 • “În urma încheierii contractului de service și mentenanță al chillerelor pentru al doilea an consecutiv, s-a constatat o îmbunătățire considerabilă în funcționarea echipamentelor. Astfel recomandăm cu încredere serviciile Anco Polar Instal.”

  Ovidiu TODORAN

  Responsible Maintenance, Monosuisse Ro