Loading

PORTOFOLIU

proiecte și lucrări executate din domeniul frigului, ventilării și climatizării

TESTIMONIALE

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI

„În anul 2016, Monosuisse Ro, începe o colaborare cu compania ANCO POLAR pentru mentenanța instalației de răcire (chillere) pentru fabrica din Sighișoara. În anul 2017 ANCO POLAR proiecteaza și instaleaza sistemul de climatizare si ventilație, cu control umiditate pentru laboratorul de control al calității. După această perioadă de parteneriat, putem spune că ANCO POLAR este un furnizor de încredere pentru proiectarea, instalarea și întreținerea diferitelor sisteme de răcire și climatizare.”

Paolo DOMINIONI

Plant Manager, Monosuisse RO

“Primul contact dintre instalatorii VTS România care a înțeles exact principiile convertizoarelor de frecvență, comunicația ModBus, automatizare și reglare umiditate. Un adevărat profesionist în sisteme de ventilație și tratare aer. Oricând un om cu care poți discuta și rezolva probleme cu adevărat complicate.”

Bogdan CIORNODOLIA

Service Manager, VTS România

„Prin prezenta dorim să ne exprimăm aprecierea noastră față de colaborarea pe care o avem cu societatea ANCO POLAR privind punerea în funcțiune, mentenanța și service-ul echipamentelor noastre; întreaga noastră colaborare s-a desfăsurat în condiții de profesionalism, seriozitate și prompitudine.
De altfel recomandam ANCO POLAR ca fiind un partener de afaceri de încredere”

Matteo Mantegazza

MTA Romania

“În urma încheierii contractului de service și mentenanță al chillerelor pentru al doilea an consecutiv, s-a constatat o îmbunătățire considerabilă în funcționarea echipamentelor. Astfel recomandăm cu încredere serviciile ANCO POLAR.”

Ovidiu TODORAN

Responsible Maintenance, Monosuisse Ro

BENEFICIARI

Shopping Basket

WhatsApp

Contactează-ne!

Telefon

0747 107 419